ARC ROM Diamonds S.R.L.
DELTA RESEARCH DIVISION
  • Telefon: 0040.264.455109
  • Fax: 0040.264.260898

Produse

Eco Stone

Tratament oleohidrofug pe baza de apa pentru pietre naturale si conglomerate

Prezentare

ECO STONE este un tratament ecologic protectiv, pe baza de apa, pentru suprafete din marmura, granit, piatra naturala etc. cu finisaj mat, fiamat, periat, brut etc. si absorbtie medie sau ridicata. Ofera protectie importiva apei, efectului înghet- dezghet si a petelor cauzate de ulei, grasimi, murdarie, mâncare etc. Este recomandat pentru pardoseli sau zone în care nu se pot aplica impermeabilizanti pe baza de solventi. Asigura suprafetelor tratate o protectie îndelungata. Nu formeaza pelicule sau aspect de plastic, nu se degradeaza si nu se îngalbeneste în timp. Este rezistent la raze UV. Prezinta o protectie limitata împotriva acizilor.Permite suprafetei tratate sa “respire” si nu schimba aspectul natural al pietrei. 

Unde se aplica?

Se aplica pe orice suprafata interioara sau exterioara din marmura, granit, piatra naturala etc. cu finisaj mat, buciardat, periat, fiamat etc. 

Consum

Pentru suprafetele cu absorbtie ridicata între 4-8 mp/l; Pentru suprafetele cu absorbtie medie între 10-12 mp/l 

Întretinere

Pentru o întretinere corespunzatoare recomandam folosirea detergentului igienizant CLEAN STONE. În cazul unei murdarii persistente folositi TERGON.